

## 1<sup>st</sup> Meeting of the Scientific Committee

**Date:** 31 March 2022

**Time:** 09:30-13:00 CET

Meeting in

remote: Microsoft Teams Meeting

CBE JU contact: SC Secretary (Pilar Llorente and Giovanna Rizzetto),

sc@cbe.europa.eu

## **Draft agenda**

Time	Agenda item	Subject	Documents
09:30-10:00 (30 min)	1	Welcome to CBE JU speeches:	
10:00-10:30 (30 min)	2	Short introduction by SC member SC members	
10:30-10:50 (20 min)	3	Adoption of the Rules of Procedure by SC members Philippe Mengal CBE JU Executive Director	3.1 Draft rules of procedure
10:50-11:10 (20 min)	4	Election of Chair and Vice-Chair by SC members Philippe Mengal CBE JU Executive Director	
11:10-11:20 (10 min)	Break		
11:20 -11:50 (15min + 15 min Q&A)	5	Introduction about CBE JU & functioning, tasks and responsibilities of the SC Virginia Puzzolo, Head of Programme, CBE JU Programme Office Pilar Llorente and Giovanna Rizzetto, SC Secretariat, CBE JU Programme Office	5.1. CBE JU presentation 5.2. Collection of main provisions related to SC in the SBA
11:50 -12:40 (30 min + 20 min Q&A)	6	Status of SRIA and AWP2022 topics Pavel Misiga, European Commission, Unit B.1 (tbc) Dirk Carrez, BIC Executive Director (tbc)  First CBE call Virginia Puzzolo, CBE JU Programme Office	
12:40-13:00 (20 min)	7	Open slot for SC members (comments & suggestions & sharing of information) SC members	
13:00	End of meeting		



